Top 5 brazi de lux. Cele mai bune alegeri pentru bradul de Craciun

V-ati decis sa cumparati un brad artificial de Craciun? Felicitari! Acesta este un pas important care va poate aduce economii, mai putin stres cu mizeria si intretinerea bradului, mai mult confort si mai putina bataie de cap. Desigur, alegerea unui brad artificial implica si o componenta etica, ce arata ca va pasa de mediul inconjurator si ca alegeti sa folositi brazi de Craciun timp de pana la 20 de ani, decat sa cumparati 20 de brazi naturali taiati pe care sa-i aruncati in fiecare luna ianuarie la tomberon, ca sa va descotorositi de ei.

Totusi, daca tot v-ati hotarat sa cumparati un brad artificial, recomandarea celor de la brazicraciun.net este sa alegeti unul de lux. Brazii de lux sunt mai rezistenti, au un aspect mai natural, sunt mai frumosi si mai durabili in timp.

Iata topul celor mai buni brazi artificiali de lux.

1. BRAD ARTIFICIAL „Royal Super Lux” 180 cm

Este unul din cei mai frumosi brazi artificiali pe care ii puteti comanda online anul acesta. Acele sale 2D si 3D imita perfect acele brazilor naturali. Modelul are inaltime de 180 cm si diametru de circa 130 cm. Se livreaza cu tot cu suport, iar materialul din care este fabricat este ignifug. Este un brad verde, bogat, de sus pana jos, un model versatil, care se monteaza foarte usor. Inaltimea de 180 cm il face perfect pentru orice apartament si orice locuinta, el putand fi usor de manevrat si impodobit. Pe brazicraciun.net, veti gasi varianta Royal Super Lux si cu alte dimensiuni: 2m, 2.2 m, 3 m etc.

2. Brad Artificial ABUNDENT 2D + 3D 220cm

Acest brad artificial este deosebit prin faptul ca include conuri de brad. Este pre-decorat, iar asta inseamna un punct in plus pentru cei care nu vor sa piarda prea mult timp cu impodobirea bradului. Inaltimea sa cu tot cu suport este de 220 cm, iar baza are cam 140 cm. Este unul din cei mai bogati brazi artificiali pe care ii puteti comanda online, el avand un numar de 2350 de crengute. Acele sale sunt 2D si 3D, din materiale PVC in combinatie cu PE, o armonie perfecta pentru un aspect extrem de realist. Nuanta sa este de verde inchis si se asociaza perfect cu plinatatea sa de la varf pana la baza.

3. Brad Artificial Conuri si Sclipici 240 cm

Un brad deosebit, cu o calitate frantuzeasca, este acest model pre-impodobit cu conuri. Prezinta conuri frumoase de jos pana sus, intr-un mod unitar, iar crengutele sale au fost pulverizate cu sclipici, un detaliu care ofera bradului un aspect unic. E atat de frumos incat poate fi decorat doar cu niste globuri sau cu doua – trei fasii de beteala. Inaltimea sa este de 240 cm si include suportul, iar baza este  de circa 170 cm. Se livreaza cu suport rigid din metal, care asigura o foarte buna stabilitate. Acele sale sunt din PVC, bi-dimensionale. Acest brad este o prezenta deosebita si va fi apreciat de copii, de cei care traiesc intens emotia Craciunului.

4. BRAD ARTIFICIAL Premium Lux 210 cm

Iata un alt model din categoria brazilor artificiali de lux. Din nou, avem in fata un brad cu ace 2D si 3D, o combinatie perfecta care dicteaza un aspect natural, deosebit de frumos. Acele bradului sunt ferme, rezistente, cu o frumusete aparte. Bradul inspira bogatie de jos pana sus, intr-un mod unitar, el fiind compus dintr-un numar impresionant de crengute: 1960. Suportul din pachet este metalic si modelul nu include decoratiuni, ceea ce va ofera o mai mare libertate de creativitate in ornarea lui. Exista si alte dimensiuni disponibile pentru modelul Premium lux: brad artficial 1.8 cm, brad artificial 2m, brad artificial 3m etc. Toate sunt disponibile pe brazicraciun.net.

5. Brad Artificial 210 CM Aspect Natural – Ace 2D + 3D

Cand cumperi un brad artificial, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa aiba aspect ieftin, de plastic, intens- artificial. Nu este cazul acestui model grandios, cu aspect natural deosebit. Acele sale sunt create printr-o tehnica deosebita de turnare cu matrite si sunt bidimensionale si tridimensionale. Imita foarte bine acele unui brad natural. Are 210 cm cu tot cu suportul din metal, dar daca in spatiul in care doriti sa-l montati se potriveste un alt brad mai mic sau mai inalt, veti gasiti si alte dimensiuni pe www.brazicraciun.net.

Daca tot cumparati un brad artificial, alegeti ca acesta sa fie unul de lux. Va rezista mai bine in timp, va incanta pe toata lumea cu bogatia sa si va arata atat de natural, incat un necunoscator ar trebui sa se apropie foarte mult ca sa-si dea seama ca este artificial si nu natural.