PNAT despre: PROPUNEREA PENTRU PROMOVAREA TURISMULUI ROMANESC IN GANDIREA A.P.T.


Intr-un articol publicat in turism.info.ro, intitulat : „UNIREA INSEAMNA PUTERE SI INTELEPCIUNE” laudam intalnirea din 10 februarie 2022, intalnire care a avut loc la sediul Ministerului Antreprenoriatului si Turismului la initiativa domnului Ministru Constantin-Daniel Cadariu. In articol  imi exprimam bucuria si speranta ca  cei prezenti vor adopta: „ cele mai bune variante si armonizarea punctelor de vedere privind modificarea si completarea legislatiei O.M.D.-urilor in Romania.”

Trebuie sa recunosc ca optimismul meu a fost prea mare si a reprezentat „ mea maxima culpa”. Nu credeam ca este posibil, ca dupa acest entuziasm, sa fiu adus cu picioarele pe pamant atat de repede si de dureros. Acest lucru s-a petrecut, citind doua articole publicate:

-unul de jurnalul.ro: „Pensionarii, gasiti ca buni de plata pentru promovarea Romaniei

-celalat de puterea.ro: O alianta fantoma din turism vrea sa praduiasca banii a peste 5.000.000 de pensionari

Nu credeam ca poate exista in Romania un grup de „oameni specialisti in turism”, care sa promoveze asemenea idei!

Nu doresc sa va influentez, va rog sa cititi cele doua articole si sa trageti voi concluziile.

Din puctul meu de vedere, aceste propuneri venite din partea unei unei asa zise „ Aliante”, nu au alt scop decat destabiliarea politica a Romaniei.

Cand guvernul actual cauta diferite metode de a proteja populatia de efectul scumpirilor si in special partea cea mai defavorizata, adica pensionarii, tu  propui sa le impui un impozit de 10%!

Ce-i mana pe ei în lupta, oare sa produca o ruptura a coalitei?

Doresc dansii sa administreze sumele colectate? In ce calitate? Exista aceasta „Alianta” inregistrata oficial? Am mai pus aceasta intrebare.

Sper cu tarie ca cei indrituiti sa conduca turismul romanesc, sa conduca Romania, sa nu cada in aceasta greseala,

Cititi cu atentie cele doua articole si trageti singuri concluziile!

ing. Adrian Stanciulescu

Presedinte P.N.A.T